Providing WiFi Services for An Event


Opzetten van WiFi diensten voor een groot evenement kan moeilijk zijn. Maar voor een heleboel gebeurtenissen WiFi is belangrijk of zelfs noodzakelijk. Vaak een locatie niet zal kunnen bieden voldoende of betrouwbare WiFi die een groot aantal gebruikers op een enkele keer ondersteunen, of u misschien niet eens hebben deze optie als u een gig of outdoor evenement host. En toch zijn er vele doeleinden van dienstverlening WiFi op uw festival, prestaties, sportieve gebeurtenis, conferentie of vergadering.

WiFi in foyer, gratis of betaalde voor, is vaak een grote trekken voor gasten, en soms essentieel is voor de deelnemers of hosts te werken, blog, onderzoek en presentaties uitvoeren. Gebeurtenis WiFi kan nodig zijn voor promotionele doeleinden; de aanwezigheid van een pers wifitoegang kan verlangen voor publicatie, en WiFi-toegang kan leiden tot de bevordering van door uw bezoekers gebruik van sociale netwerken.

Dit is waar tijdelijke internet komt. Door bedrijven van IT-systemen geleverd, kan tijdelijke gebeurtenis WiFi je WiFi services instellen waar u uw evenement host, of u 100 of 10.000 mensen host. Een verbinding van plan is moeilijk, en beste links naar de deskundigen, maar kunnen zij uw hulp om te beoordelen uw behoeften eisen. De volgende punten zijn overwegen om te helpen uw tijdelijke WiFi providers waard:

Weten uw locatie:

Weten uw locatie is essentieel om te voorzien van geschikt WiFi. De grootte en de vorm van een locatie is de sleutel en het is waarschijnlijk dat uw providers zal moeten maken een bezoek aan het begrijpen van de grootte en vorm van het gebied. Overwegen waar de toegangspunten kunnen worden opgericht; Ze bevinden zich meestal zo hoog mogelijk om bredere dekking te bieden. Denk na over mogelijke dode hoeken, en of dit een probleem zou kunnen zijn.

Zorg ervoor dat niets kon blok signaal van een zender door wordt gebaseerd voor in outdoor locaties. Vrachtwagens kunnen blokkeren een 13 of 14 voet-toegangspunt. Mensen, meubilair en architectuur kunnen invloed hebben op de sterkte van een WiFi-signaal en microgolven kunnen ermee te interfereren. Denk over het verstrekken van de krachtbronnen voor apparaten ten laste van; bijzonder belangrijk op conferenties die meer dan een paar uur lang.

Als uw evenement is afhankelijk van de toegang tot het internet dan vertellen uw WiFi-aanbieder van IT-systemen. Zorg ervoor dat ze back-up apparatuur zoals meerdere aanbieders van doorvoer en DHCP-servers. Niet verlenen van een beloofde of essentieel netwerk zal nadenken over u slecht als een gebeurtenis organisator en laat een menigte niet onder de indruk.

Begrijp uw menigte:

Als u wilt werken uit moet de aard van de bandbreedte die u nodig hebt u voorspellen uw menigte WiFi gebruik. Denk over wat voor soort genodigden u verwacht; zijn ze tech-savvy, jong of bijzonder geschikt te eigen draagbare apparaten? Dan aftrekken welk deel van de deelnemers aan uw gebeurtenis zal een WiFi toegelaten apparaat, hoe veel van deze zal het gebruiken van uw WiFi-diensten op een bepaalde tijd, en met welk doel. Overweeg uw menigte behoeften voor het downloaden, streaming uploaden.

Veiligheid:

U moet een veilige netwerkomgeving maken. Denk na over de sites die u kunt blokkeren en voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat mensen virussen uploaden.

Beheer van het netwerk tijdens uw evenement:

Uw evenement WiFi providers moeten kunnen om mensen voor het beheren van uw bandbreedte te bieden. Vraag naar uw diensten WiFi gebeurtenis zullen stijgen en dalen dus technisch personeel dienen dit te beheren. Gelet op deze gebieden zal geven uw evenement WiFi providers een goed idee van wat je nodig hebt en de beste manier om het te verstrekken om ervoor te zorgen dat u een betrouwbare en sterke verbinding hebt op je evenement.



Comments

Leave a Reply

Powered by Blogger.